Żydzi w świetle słów Chrystusa i Kościoła św. ([Kraków?] : ZKW, 1943)
Antysemicki propagandowy druk niemiecki z okresu II wojny światowej.
Pod tekstem informacja: ZKW. 1943 - 1488.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne