R.T.P.D. dzieciom Gdyni - Robotnicze Towarzystwo Przyjaciół Dzieci (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o widowisku 15,18 sierpnia 1946 r. w sali Szkoły Morskiej Gdynia-Grabówek.
Keywords: Robotnicze Towarzystwo Przyjaciół Dzieci -- druki ulotne; Wyższa Szkoła Morska (Gdynia) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Grabówek (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne