[Sierpień 80] : [Msza święta na terenie stoczni] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia klęczących robotników i księdza odprawiającego mszę świętą w trakcie strajku w sierpniu 1980 r. w Stoczni Gdańskiej.