Boski dramat z perspektywy Ojca : jak Bóg Ojciec żyje miłością w Trójcy Świętej / Antoine Birot ; tł. Lucjan Balter. - Birot, Antoine (1963- )
1. Właściciel winnicy. 2. Boży dramat i Tragedia. - Boski dramat. - Tragedia.