[Afisz. Incipit] Przed rozjazdem artystów Teatru Miejskiego "Komedia" ostatnie 11 dni ... "Gdzie diabeł nie może" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa informująca o ostatnich spektaklach w Teatrze Miejskim Komedia w Gdyni w sierpniu 1946 r.