[Afisz. Incipit] Przed rozjazdem artystów Teatru Miejskiego "Komedia" ostatnie 11 dni ... "Gdzie diabeł nie może" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa informująca o ostatnich spektaklach w Teatrze Miejskim Komedia w Gdyni w sierpniu 1946 r.
Keywords: Teatr Miejski Komedia (Gdynia) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.