Ex Libris Academy of Fine Arts of Gdansk / Daiva Gudelyté. - Gudelytė, Daiva (1968- ). (2016)
Przedstawia kompozycję z kół i linii falistych, napis z lewej strony: Ex Libris, u góry: Academy of Fine Arts of Gdansk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., symbol techniki graf. i data.