Ex Libris Academy of Fine Arts of Gdansk - Gudelytė, Daiva (1968- ).; Akademia Sztuk Pięknych (Gdańsk). ([Vilnius], 2016)
Przedstawia kompozycję z kół i linii falistych, napis z lewej strony: Ex Libris, u góry: Academy of Fine Arts of Gdansk. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., symbol techniki graf. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., miejsce wyd. wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1990-.