Ex - Libris Lea Geerlandt / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1956)
Ręka trzymająca lupę nad otwartą książką - zielnikiem. Napis u góry: Ex - Libris, u dołu, Lea Geerlandt. Sygnatura artysty A i rok 1956 w obrębie kompozycji.