Ex - Libris Lea Geerlandt - Acket, Désiré (1905-1987).; Geerlandt, Lea. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Ręka trzymająca lupę nad otwartą książką - zielnikiem. Napis u góry: Ex - Libris, u dołu, Lea Geerlandt. Sygnatura artysty A i rok 1956 w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w; Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.