Gdańsk - Letniewo ul. Uczniowska 23e - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia dom nr 23e przy ul. Uczniowskiej w Gdańsku - Letniewie, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Letnica (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie