[Afisz. Incipit] Uwaga! Dzien 8 czerwca 1947 r. o godz. 2 p.p. przyniesie moc niespodzianek na Zabawie Ogrodowej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z udziałem zespołu "Burza", zorganizowanej przez Straż Pożarną.