Gdańsk : Widok Długiego Pobrzeża i Żuraw / Foto mgr Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1992)
Przedstawia Żuraw Wielki i Długie Pobrzeże w Gdańsku, 1992 rok.