[Afisz. Incipit:] Zapraszamy na Dancing Akademicki ... w "Czarodziejce", ul. Chopina 6 ... Studenci U.M.K. w Toruniu. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o dancingu 26.07.1947 r. Dochód z biletów przeznaczony na wczasy akademickie.