[Afisz. Incipit:] Zapraszamy na Dancing Akademicki ... w "Czarodziejce", ul. Chopina 6 ... Studenci U.M.K. w Toruniu. (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o dancingu 26.07.1947 r. Dochód z biletów przeznaczony na wczasy akademickie.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Imprezy kulturalne; Ustka (woj. pomorskie, pow. słupski, gm. Ustka); Afisz