Ex libris Dra Stanisława Kunickiego E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (s.n.], 1956)
Przedstawia w ramce kobietę przed aparatem rentgenowskim. Napis u góry: Ex libris, u dołu: Dra Stanisława Kunickiego. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.