Ex Libris Zbigniewa Nowaka. - Głowacka, Hanna (1953- ). ([Wydawca nieznany], 2007)
Po środku, w ramce trzy książki, na grzbietach których napis: Ex Libris Zbigniewa Nowaka, niżej fragment tekstu: Rozdział 8. Dlaczego Nieustannie Trzeba Kupować Księgi / Prócz W Dwóch Przypadkach i ornament. Wzdłuż krawędzi tekst: Ozdoby Swojskie Dostarcza Po Zupełnie Dostępnych Cenach Administracja "Poradnika Graficznego".