[Afisz teatralny] Michał Bałucki - Grube ryby : Komedia w 3 aktach / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o premierze 2.07.1955 r. Teatr Kameralny w Sopocie Rokossowskiego 39. Reżyseria: Zdzisław Karczewski, scenografia: Marian Kołodziej.