[Afisz teatralny] Michał Bałucki - Grube ryby : Komedia w 3 aktach - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1955)
Afisz teatralny informujący o premierze 2.07.1955 r. Teatr Kameralny w Sopocie Rokossowskiego 39. Reżyseria: Zdzisław Karczewski, scenografia: Marian Kołodziej.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.