Kaplica Królewska - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Kaplicę Królewską od strony wsch. z ul. Św. Ducha, 1987 r.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kaplica Królewska (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie