Halte die Schutzvorrichtungen an Deiner Machine instand! (Berlin : Verband der deutschen Berufsgenossenschaften, 1925)
Niemiecki plakat BHP z okresu międzywojennego.
Rok wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego PAN BG.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Niemcy -- 1900-1945 -- plakaty