Es ist ohne Zweifel Zeit - Moritz Stumpf & Sohn. ([Gdańsk : s.n., 1928)
Katalog biżuterii gdańskiej firmy Moritz Stumpf & Sohn.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Biżuteria -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.