Obwieszczenie [Inc.:] Magistrat Policyi Miasta stołecznego Warszawy, dostrzegaiąc od dawnego czasu, że dochody Kassy Publiczney Miasta nie są w stanie na nadzwyczayne a teraznieyszych okolicznościach nieodbite wystarczać wydatki [...] : Dań na Sessyi Magistratu Policyi Miasta Stołecznego Warszawy dnia 21 Mca Lipca roku 1807 / Leskiewicz ; Mikorski. - Leśkiewicz, I. ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - podatki od właścicieli domów i posesji z dnia 21 lipca 1807.