X. bp. Ignacy Krasicki - Monachomachia / projekt graficzny Remus&Duda. - Remus-Duda, Joanna (1965- ). (Teatr Wybrzeże, 2002)
Plakat premiery 26.10.2002 r. Teatr Malarnia. Reżyseria: Bartłomiej Wyszomirski.