Rajd Warszawa-Monte Carlo : Sobiesław Zasada / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1962)
Przedstawia Sobiesława Zasadę wysiadającego z auta na Długim Targu w Gdańsku, 1962 rok.