Trzy dyskursy o spotkaniu z Innym : Gombrowicza, Schelera i Lévinasa dyskursy o spotkaniu z Innym. Wydawnictwo Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk, Poznań 2003 / Eryk Pieszak. - Pieszak, Eryk
Recenzja książki.