Trzy dyskursy o spotkaniu z Innym : Gombrowicza, Schelera i Lévinasa dyskursy o spotkaniu z Innym. Wydawnictwo Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk, Poznań 2003 - Pieszak, Eryk. (2003)
Recenzja książki.
Tyt. nagł.
Keywords: Inny (filozofia).