Westerplatte, Anlegestelle : Dampfer "Drache", Abfahrt nach Hela. - Stobbies, Wiliam (Verlag William Stobbies, 1900)
Przedstawia przystań promową na Westerplatte i zacumowany przy niej parowiec, około 1904 roku.