[Afisz. Incipit] Uwaga Wędkarze Malborskie Towarzystwo Wędkarskie zwołuje doroczne Walne Zebranie ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zebraniu 28.02.1950 r. w sali Cechu Rzemiosł przy ul. M. Roli-Żymierskiego 15.