[Afisz. Incipit] Uwaga Wędkarze Malborskie Towarzystwo Wędkarskie zwołuje doroczne Walne Zebranie ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zebraniu 28.02.1950 r. w sali Cechu Rzemiosł przy ul. M. Roli-Żymierskiego 15.
Keywords: Wędkarstwo -- Polska -- 1945-1970.; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.