[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarząd Miejski m. Słupska podaje do wiadomości mieszkańcom m. Słupska, aby wszystkie dzieci do 3-ch lat ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania dzieci.