[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarząd Miejski m. Słupska podaje do wiadomości mieszkańcom m. Słupska, aby wszystkie dzieci do 3-ch lat ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania dzieci.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.