Koncert organowy : wykonawca prof. Feliks Nowowiejski = Orgelkonzert : an der grossen Orgel prof. Felix Nowowiejski. (s.n.], 1936)
Program koncertu, który miał miejsce 3.11.1936 r. w Katedrze Oliwskiej.