Rodzina z dzieckiem w młodszym wieku szkolnym jako obszar aktywności zawodowej pracowników socjalnych - na przykładzie powiatu polickiego / Aleksandra Sander. - Sander, Aleksandra
Słowa kluczowe: praca socjalna z rodzinami wychowującymi dzieci w młodszym wieku szkolnym, wsparcie społeczne.