Rodzina z dzieckiem w młodszym wieku szkolnym jako obszar aktywności zawodowej pracowników socjalnych - na przykładzie powiatu polickiego - Sander, Aleksandra (2016)
Słowa kluczowe: praca socjalna z rodzinami wychowującymi dzieci w młodszym wieku szkolnym, wsparcie społeczne.
Key words: social work with families rearing children younger school age, social support.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 272-273.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Rodzina nieprzystosowana -- aspekt społeczny -- konferencje; Opieka nad dziećmi w wieku szkolnym -- Polska -- Police (województwo zachodniopomorskie) -- 1990- -- konferencje; Opieka społeczna nad rodziną -- Polska -- Police (województwo zachodniopomorskie) -- 1990- -- konferencje