Józiu. / [Konstanty Gorski]. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1895)
Przedstawia chłopca siedzącego w podwieszonym koszu i obserwującego mężczyznę, który kuje na kowadle. W tle kującego ogień, obok beczka z wodą.