[Afisz. Incipit:] Zespół Artystyczny Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Sztumie urządza występ gościnny p.t. Wieczór humoru, muzyki i śpiewu ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wieczorze. Po programie zabawa taneczna z udziałem Orkiestry Tanecznej "Melodystów". Kierownik organizacyjny Roman Dybał, kierownik artystyczny Janusz Redian.