[Afisz. Incipit] Pow. Komitet obchodu 1 maja. Ogłoszenie ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obchodach święta pracy w Lęborku.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.