[Afisz. Incipit] Wicher gra! Koło P.P.S.-Gazownia urządza Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 20.09.1947 r. w sali Miejskiej Rady Narodowej z udziałem zespołu "Wicher".