[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 16 maja 1953 r. w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybołówstwa śródlądowego. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz z treścią obwieszczenia w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybołówstwa śródlądowego, 6 maja 1953.