[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 16 maja 1953 r. w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybołówstwa śródlądowego. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz z treścią obwieszczenia w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybołówstwa śródlądowego, 6 maja 1953.
Keywords: Połowy -- prawo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.