Urna z prochami mjr. Sucharskiego niesiona przez oficerów Jednostki Obrony Wybrzeża i Marynarki Wojennej. (1971)
Przedstawia urnę z prochami mjr. Sucharskiego niesioną przez oficerów Jednostki Obrony Wybrzeża i Marynarki Wojennej w kondukcie pogrzebowym na Westerplatte, 1971 rok.