Pensjonat Bungalowe Sopot. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1965)
Naklejka na bagaż reklamująca sopocki pensjonat.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Hotele -- Polska -- Sopot -- 1945-1990 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.