Sopot Molo nocą - Kamiński, Krzysztof (1939-2019); Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Warszawa] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia Operę Leśną w Sopocie, ok. 1977 r.
Miejsce i data wyd. wg działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Molo sopockie (Sopot, Polska) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe