Przenoszenie Neptuna do konserwacji / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia dźwig unoszący rzeźbę Neptuna z Długiego Targu w Gdańsku, 1979 rok.