[Afisz. Incipit] Liga Kobiet w Sopocie urządza w sobotę 14 sierpnia 1948 ... zabawę taneczną w Łazienkach Południowych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.