Ex libris Edwina F. Kozłowskiego J. R. - J. R. (1993)
Na pierwszym planie herb Jastrzębiec odmiana 3 na tle konarów drzew, w głębi gotyckie sterczyny. Napis pośrodku: ex libris, u dołu Edwina F. Kozłowskiego. Sygnatura autora w obrębie kompozycji.