Medal. Ludwik XIV Splendor Rei Navalis-Galia. - Kiedroń, Józef (1879-1932) ([Wydawca nieznany], 1932)
Medal. Awers: Popiersie króla zwrócone w prawo, napis: Lvdovicvs Magnvs Rex Christianissimvs, pod popiersiem nazwisko medaliera: Mauger. Rewers: Kobieta w koronie, siedząca w wozie z muszli morskiej, z trójzębem w ręce, poganiająca koniki morskie. U dołu rufa statku z promienistą dziobnicą oraz wiosłami i kotwicami po obu stronach z napisem Galia. U góry półkolisty napis: Splendor Rei Navalis. Po środku grawerowana dedykacja od francuskiej Ligi Morskiej dla ministra Józefa Kiedronia: La Ligue Maritime Et Coloniale Française À Mr Kiedron À Varsovie.