Ex Libris Sigismundi Bouška - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Bouška, Sigismund (1867-1942). ([S.l.], 1940)
Przedstawia wnętrze kościoła, u dołu napis: Ex Libris Sigismundi Bouška. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 1900-1945.