Eklezjologia "communio" Dietricha Bonhoeffera / Krzysztof Kowalik SDB. - Kowalik, Krzysztof (1959- ).
1. Kościół jako "communio" na etapie teoretycznego teologizowania. 2. Kościół jako "communio" na etapie kształtowania praktycznej egzystencji z wiary. 3. Kościół jako "communio" na etapie radykalnego zwrotu do świata.